Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Autómentés, autómentő árakra lenne szüksége?

2019.05.29

Ha a gépkocsija cserbenhagyja Önt, bárhol is akadjon el, egyetlen telefonhívással kérvényezhet autómentést. Beszélhetünk külföldről, belföldről, Budapestről egyaránt hívhat minket éjjel nappal az autómentő személyeket!! A lehető legrövidebb percen belül indulunk a kérésére az autómentés Budapest területén!. Amennyiben nincs kínálata a kocsiját szállítás után elhelyezni, úgy telephelyünkön a tárolás is megoldható 1000 Ft+ áfa/ nap áron az autómentő Budapesti cégekkel. Autómentés árak miatt vegyék fel központunkkal a kapcsolatot!

Autómentés olcsón vállaljuk igény szerint csere autóját viszünk a helyszínre. Kettőnél több ember esetén 4 kerékhajtású terepjáróval történik a tréleres szállításAutómentő árakra lenne kérvénye?

Nagyon fontos az,hogy nem csak kizárólag kocsit  tudunk menteni/szállítani hanem központunknál az autószerviz! Sok mindent elvitetünk: karambolos négykerekűt, motort, munkagépet teherautót,lakókocsit, veterán autót, alacsony vagy ültetett sport és versenyautók szállítását is vállaljuk az autószerviz Budapesti cégnél. Rendelkezünk több nagyságú autószállító trélerrel ,amit 1400 kg felett szoktunk rendezni az autószerviz 10.kerületi cégnél. 

Célunk ügyfeleink elégedettsége, az, hogy kéréseik, megfizethető összegeken, gyorsan teljesüljenek az autóbérlésnél. A hívástól számított lehető legrövidebb időn belül próbálunk a rendelkezésére alakulni az autóbérlés Budapesti cégnél! Hatalmas hangsúlyt fektetünk a pontosságra és a vállalt módszerek teljesítésére az autóbérlés 10.kerületi cégnél!